Training: anders leren kijken naar veiligheid

Met de training ‘Bekijk het door een nieuwe bril’ helpt Camina management, leidinggevenden en/of medewerkers om anders te leren kijken naar veiliger en gezonder werken. Deze sessies zijn er op gericht om op een respectvolle, positieve en praktische wijze gedragsverandering naar veiliger en gezonder werken mogelijk te maken.

Waarom de training ‘Bekijk het door een nieuwe bril’.

Om een gedragsverandering op de werkvloer te realiseren, is het belangrijk dat gaandeweg iedereen binnen het bedrijf mee verandert. Uitvoerende voeren uit maar alle andere collega’s faciliteren hen om dat zo goed, veilig en gezond mogelijk te doen. Gedragsverandering vraagt altijd om een periode van leren, oefenen en wennen aan een nieuwe situatie. Camina helpt u en uw team stap voor stap om samen op een positieve wijze veiliger en gezonder werken mogelijk te maken.

Na de training ‘Bekijk het door een nieuwe bril’:

  • weten jullie van en met elkaar waar je het voor doet
  • zijn jullie klaar om stap voor stap en samen veiliger en gezonder te werken
  • is er een goede basis om andere verbetertrajecten op te pakken

Het aantal uren, als ook de opzet van ‘Bekijk het door een nieuwe bril’, is afhankelijk van uw vraag, het soort bedrijf dat u heeft en het aantal medewerkers. Dit bespreken wij graag in overleg met u. ‘Bekijk het door een nieuwe bril’ is ook prima in te zetten bij de start van een nieuw veiligheidsproject of als opfrissessie. Uw medewerkers krijgen weer een extra boost om door te gaan.

De training ‘Bekijk het door een nieuwe bril’ is optioneel uit te breiden of te vervolgen met: