Spreker

Op zoek naar een inspirerende en interactieve lezing of presentatie over veiligheidscultuur en gedrag?

Bij een veiligheidsdag, de kick-off van een nieuw project of een Safety Boost na een vakantieperiode? Voor een congres of symposium?

Op sprankelende wijze spreekt Annemarie over thema’s als risicodenken, preventie, de kracht van kwetsbaarheid,  communicatie, mentale veerkracht en mentale weerbaarheid.

Bel nu voor meer informatie

Onderwerpen zijn bijvoorbeeld:

  • Mindset en veiligheid: Wie zich veilig voelt durft alles.
  • Risicodenken en stap voor stap verbeteren.
  • Aandacht.
  • Drijfveren: Waarom doe jij veiligheid?
  • 100% veiligheid bestaat niet. Hoe ga je om met het besef dat er altijd wat mis kan gaan? Wat mag er wel misgaan en wat niet?
  • We zijn allemaal anders: over respect voor de verschillen, aanpassen van je aanpak op degene met wie je te maken hebt.

Annemarie heeft ook veel ervaring in het organiseren van evenementen. Zoek je ondersteuning bij het maken van een goed programma voor een veiligheidsdag of een kick-off dan neemt zij een groot deel van het werk uit handen.
Daarbij is ze ook inzetbaar als dagvoorzitter.

Reacties van organisatoren en deelnemers:

“Mijn complimenten voor de manier waarop je het onderwerp persoonlijk maakte”

“Bedankt voor je interactieve programma en begeleiding tijdens deze geslaagde bijeenkomst Annemarie! Deze middag hebben we als zeer leerzaam ervaren”

“Annemarie is een zeer kundige en warme gespreksleider. Ze krijgt het beste uit iedereen naar boven en weet alle deelnemers een ‘veilig’ gevoel te geven. Een tafelsessie rondom aandacht (een cruciaal onderdeel bij veilig werken) was zeer succesvol én plezierig. Ze gaf ruimte aan iedereen en straalde enorm veel warmte uit. De vragen die ze had geformuleerd om het gesprek en de discussie op gang te brengen waren zeer goed doordacht. Interessante invalshoeken op aandacht. Ze was volledig synchroon met het onderwerp en helemaal vrij van oordeel. Ik was diep onder de indruk.
Daarmee was ze een zeer waardevolle tafelgastvrouw op onze La Red businessclubbijeenkomst met NetworkTables.”
(Miriam Notten – La Red)

Bel me voor meer informatie