Safety Boost!

Inspiratiesessies en lezingen

Waar haal je iedere dag opnieuw de motivatie en inspiratie vandaan om er weer een mooie, succesvolle en vooral veilige dag van te maken?

Tijdens de Safety Boost laat Annemarie iedere deelnemer op een inspirerende en positieve wijze ervaren dat samen aan de slag gaan met veiligheid en gezondheid op de werkvloer niet alleen zinvol maar ook leuk kan zijn.

Een Safety Boost is altijd maatwerk. Samen bekijken we welke thema’s nu het meest interessant en hoe we die onder de aandacht brengen. De beleving van de mensen staat centraal.

Altijd zorgen we voor een interactieve sessie waarbij deelnemers van begin tot het eind aan het denken EN doen worden gezet, ongeacht de grootte van de groep.

Na de Safety Boost

  • weet je weer waar je het voor doet en zit je vol ideeën die je gelijk in de praktijk kunt brengen,
  • heb je (weer) zin om aan de slag te gaan met het samen verbeteren van de veiligheid en gezondheid op je werk,
  • hebben jij en je team weer een positieve boost gekregen om veiliger en gezonder werken projecten  op het bedrijf een succes te maken

Een Safety Boost is ideaal voor een toolbox XXL, een veiligheidsdag of voor bijzondere momenten waarbij mensen extra inspiratie kunnen gebruiken.

Ook als actief en inspirerend onderdeel op congressen, ondernemersnetwerken of bijeenkomsten van brancheorganisaties is een Safety Boost heel geschikt.

Benieuwd naar de mogelijkheden?  Bel 06-27011137 of neem contact op met Camina’s Annemarie Timmermans.