Anderen over Camina

Over de Safety Boost!  voor BAM/TenneT  Randstad 380 kV Noordring 

Dankjewel Annemarie Timmermans! Erg indrukwekkend hoe jij in staat bent geweest om mensen (op gebied van veiligheid) iets mee te geven om over na te denken… Een Safety Boost met precies de juiste ingrediënten wat het team nodig heeft in de aanloop van de volgende fase van het project. Bedankt voor je bijdrage en wie weet tot snel!

 

Victor Mion (One Minute coaching) over de samenwerking met Annemarie
“Annemarie is een zeer gedreven professionele trainster die zich met hart en ziel stort op de veiligheid in bedrijven. Dit is haar passie en daarin wil ze de beste zijn. Haar enorme doorzettingsvermogen en commitment zorgen ervoor dat ze al haar doelen gaat bereiken. Het mooie daarvan is dat ze daarmee ook de doelen van haar klanten helpt realiseren.”
One Minute Coaching

Miriam Notten; Social Capital expert/La Red Businessclub: 
“Annemarie is een zeer kundige en warme gespreksleider. Ze krijgt het beste uit iedereen naar boven en weet alle deelnemers een ‘veilig’ gevoel te geven. Een tafelsessie rondom aandacht (een cruciaal onderdeel bij veilig werken) was zeer succesvol én plezierig. Ze gaf ruimte aan iedereen en straalde enorm veel warmte uit. De vragen die ze had geformuleerd om het gesprek en de discussie op gang te brengen waren zeer goed doordacht. Interessante invalshoeken op aandacht. Ze was volledig synchroon met het onderwerp en helemaal vrij van oordeel. Ik was diep onder de indruk.
Daarmee was ze een zeer waardevolle tafelgastvrouw op onze La Red businessclubbijeenkomst met NetworkTables.”
La Red Businessclub

Marianne Mulder; eigenaresse Veiligheidsconcept MCM: ‘Samen mooie resultaten neerzetten’
Marianne Mulder kent Annemarie al sinds 1989. Marianne: “Wij kennen elkaar van de opleiding tot veiligheidskundige. In de praktijk heb ik Annemarie ingeschakeld voor omvangrijke risico-inventarisaties. Annemarie is zeer gericht op de menskant. Ze heeft een goed oog voor veilig gedrag en weet exact hoe belangrijk daarbij de cultuur binnen een bedrijf is. Het mooie van onze samenwerking is dat wij elkaar altijd weer weten te vinden. Ook al hebben we elkaar een tijd niet gezien of gesproken, het voelt altijd direct weer vertrouwd en als vanouds. Het is best bijzonder als je al zolang op een prettige wijze samenwerkt en er keer op keer in slaagt om samen mooie resultaten neer te zetten.”

“Annemarie kijkt altijd naar de mens in zijn of haar omgeving. Daarbij besteedt ze veel aandacht aan o.a. sfeer, taakafspraken en de houding van een leidinggevende om een goed beeld te krijgen van de eventuele veiligheidsrisico’s binnen een bedrijf. Wij ervaren de samenwerking met Annemarie als heel prettig en kunnen haar dan ook van harte aanbevelen!”
VeiligheidsConcept Marianne Mulder