One Minute Coaching

Een fantastisch bedrijf om mee samen te werken!

Veiligheid is topsport. Dag in dag uit moeten veilige keuzes worden gemaakt. Dat vraagt scherpte, commitment en veerkracht, kortom een topsportmentaliteit. Van ieder mens in de organisatie.

Zoeken naar mindset beïnvloeding  ‘in het moment’….

Als veiligheidskundige, ooit begonnen als sociaal-kultureel werkster, is gedrag steeds mijn belangrijkste insteek geweest.
Daarom heb ik me, naast mijn veiligheidskundige vakopleidingen, ook geschoold in NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren, Master Practitioner) en in Kernkwadranten (van Daniel Ofman). Prima methodes om te gebruiken in trainingen en in (coachings)gesprekken.

En toch…zocht ik nog wat anders. Iets dat mensen helpt om precies op het moment vóórdat een cruciale keuze gemaakt wordt hun mindset te managen. Want bewustwording en bewustzijn is niet altijd voldoende om in het ‘hier en nu’ tot precies dat gedrag te komen dat op een zeker moment nodig is.

Gevonden

Eind 2015 had ik, na bijna 10 jaar, weer eens een bijpraatmoment  met Eugenie Mion, destijds een van de assistent-trainers tijdens de NLP Practitioner opleiding. Zij vertelde me over One Minute Coaching, waar haar man Victor Mion de grondlegger van is.
Ik had gelijk door dat dit een heel krachtige methode is voor ‘de veiligheid’. Ook Eugenie begreep onmiddellijk hoe toepasbaar dit is. Dat hadden ze ook al eens mogen ervaren in een veiligheidstraject voor teamleiders in de fabrieken van Douwe Egberts.

One Minute Coaching trainer

Inmiddels ben ik zelf One Minute Coaching trainer en heb ik diverse bedrijven al kennis mogen laten maken met dit mooie gedachtengoed. Werken met mijn collega One Minute Coaching trainers en acteurs is een feestje. Altijd goed voorbereid, professioneel en scherp. En bovenal: enorm positieve, daadkrachtige, enthousiaste mensen met veel humor.

De interne trainingsavonden die we vijf keer per jaar hebben zijn zeer intens. Victor houdt ons scherp en inspireert ons steeds om het beste uit onszelf te halen.

We werken als zelfstandigen binnen een grote diversiteit van organisaties op het gebied van (onder andere) sales, klantcontacten, human resources en veiligheid.

Maak kennis met One Minute Coaching