Food for Safety!

Hoe bereik ik meer met  mijn veiligheidsboodschap?

Uitnodiging voor een  inspirerende
kennis, doe – en netwerksessie 

  • Geef jij geregeld trainingen, presentaties, toolboxmeetings over veiligheid en gezondheid op het werk?
  • Wil jij ook dat zoveel mogelijk mensen daarna geïnspireerd, veiliger en gezonder aan het werk gaan?
  • Wil jij weten hoe je meer kunt bereiken als je spreekt over veiligheid en hoe je daarbij PowerPoint op een prachtige en professionele manier kunt inzetten?
  • Ben je benieuwd hoe je beter om kunt gaan met allerlei hobbels voor of tijdens een training, zoals onzekerheid, te laat komers, weerstand, plankenkoorts of een complete black out van jezelf?

Kom dan naar Food for Safety! op dinsdag 11 december.

Gastspreekster Frowa Schuitemaker (www.powerfulpresentations.nl)  is onderwijskundige en geeft sinds 1990  presentatietrainingen.  Zij is o.a. mede-ontwikkelaar en docent bij de Arbo Master class van het NLVI (Nederlands Veiligheids Instituut). Deze zomer is haar boek PowerPoint Intelligentie verschenen. Gilles van Zweeden, grondlegger van het NLVI scheef over haar boek: “Wat een verademing om te presenteren volgens het idee van PowerPoint Intelligentie en ja, less is more. Elke nieuw te maken presentatie is nu een plezierige uitdaging”.

Organisator Annemarie Timmermans (www.camina.org) begon ooit als sociaal-kultureel werkster met vormingstheater als specialisatie. Sinds 1988 werkt ze als veiligheidskundige. Veiliger en gezonder werken heeft ze altijd bekeken vanuit wat mensen daadwerkelijk doen, vanuit gedrag dus. ‘Veiligheid weer leuk en behapbaar maken’ is haar missie.
Tijdens deze Food for Safety! laat ze ervaren hoe je echt contact krijgt met je deelnemers en hoe je  jouw mindset zo kunt beïnvloeden dat je van iedere presentatie een happening maakt waar deelnemers met plezier op terug kijken, én er iets mee gaan doen.

Wanneer:  DINSDAG 11 december van 15:00 tot 18:00 UUR

Waar:        Unie Plaza – Culemborg

Aan het einde van de bijeenkomst is er volop gelegenheid om nader kennis te maken  en in gesprek te gaan met elkaar. We zorgen voor lekkere soep en een broodje. Je gaat goed gevoed weer naar huis gaat.

Reacties van eerdere deelnemers:

“Ik netwerk al jaren maar ben nog niet eerder bij zo’n ‘warme’ en inspirerende bijeenkomst geweest”

“Ik kwam erg moe aan en ging opgeladen naar huis!”

“Bedankt voor de erg leuke Food for Safety. Wat een onwijs goede sfeer.
Ben met een glimlach weggereden, en die gaat mee tot ver in 2017” 

Kom het zelf ervaren. Je bent van harte welkom!

Inschrijven

€ 47,50,- ex. BTW inclusief soep en een broodje

Hartelijke groet,

Frowa en Annemarie