Diensten

1. Voor bedrijven die duurzaam veiliger en gezonder willen werken

  • Safety Boost!

Waar haal je iedere dag opnieuw de motivatie en inspiratie vandaan om er weer een mooie, succesvolle en vooral veilige dag van te maken? En hoe doen medewerkers dat?

Tijdens de Safety Boost laat Annemarie iedere deelnemer op een inspirerende en positieve wijze ervaren dat samen aan de slag gaan met veiligheid en gezondheid op de werkvloer niet alleen zinvol maar ook leuk kan zijn.

Ideaal voor een toolbox XXL, een veiligheidsdag of voor bijzondere momenten.

  • Een schat aan informatie!

Medewerkers doen dag in dag uit prachtig werk. Daarbij lopen ze geregeld tegen van alles aan, ook op het gebied van veilig en gezond werken. Ze zitten vaak vol ideeën voor verbeteringen. Een schat aan informatie die, zo weten we uit ervaring, nog te vaak verborgen blijft.
Tijd om die schat boven water te halen.

Met elkaar gaan medewerkers aan de slag in een plezierige en veilige setting. Onder begeleiding van een gepassioneerde en ervaren facilitator brainstormen, in gesprek gaan met elkaar en een aantal ideeën uitkiezen. Die worden dezelfde dag nog gepresenteerd aan leiders met beslisbevoegdheid. En dat is niet voor niets…gelijk kiezen en tot actie komen. Een super motivator!

2. Voor professionals die veiligheid en gezondheid op het werk helpen verbeteren

  • Coaching en supervisie

Wil jij ook steeds beter worden in je vak, jezelf goed leren kennen met alle kwaliteiten en valkuilen, beter echt contact leren maken met mensen, beter en oordeelloos luisteren?
Wil je reflecteren over cases, helderder leren inschatten wat mensen in  jouw bedrijf of jouw klanten nodig hebben om de volgende stap te kunnen zetten?
Dan kan coaching en/of supervisie, individueel of in kleine groepen jou een heel stuk verder helpen.

Meer weten?

  • Oppepper!

Anderen inspireren om veiliger en gezonder te werken is hartstikke leuk, maar hoe zorg je er voor dat je zelf geïnspireerd blijft? Natuurlijk, je netwerkt, leest vakliteratuur, speurt het internet af, schoolt bij enzovoort.

Weet je wat je ook kunt doen? Regel een oppepper van Camina!
Bijvoorbeeld tijdens studiedagen, congressen van bereoepsorganisaties, intervisie bijeenkomsten, HSE-meetings op het werk enzovoort.

Meer weten?

  • Communicatietraining

HOE vertel ik mijn boodschap? WELKE houding kan ik het beste aannemen? HOE kan ik in gesprek blijven, ook al zijn ze het niet met mij eens? WANNEER­ weet ik of iemand echt hoort wat ik zeg? HOE kan ik ervoor zorgen dat ik de vraag achter de vraag kan stellen? Enzovoort.
Iedereen kan leren om anders en daardoor effectiever te communiceren.

Meer weten?

Benieuwd hoe Camina jullie bedrijf en/of jou verder kan helpen?
Bel naar 06-27011137 of stuur een bericht.

We nemen zo snel mogelijk contact op om te luisteren naar je vraag.