Coaching voor arbo professionals

Mensen adviseren over veiliger en gezonder werken is prachtig: dynamisch, veelzijdig en uitdagend. Het doel is ook geweldig: samenwerken met leiders en medewerkers om de kans zo groot mogelijk te maken dat iedereen weer gezond en wel thuis komt.  

Maar wat als je merkt dat de communicatie tussen jou en je klant niet lekker verloopt, je regelmatig op veel weerstand stuit, of merkt dat je niet gehoord wordt? Wat als je klant het oneens is met je bevindingen en eist dat je die aanpast? Toch wil je staan voor de kwaliteit van je advies.

En wat als je wel succesvol bent maar het gevoel hebt dat het je (te) veel energie kost?
Natuurlijk probeer je het steeds anders en beter aan te pakken, maar (echt) tevreden daarover ben je nog niet. Je loopt tegen grenzen aan.

Herken jij jezelf in bovenstaande? Denk dan eens aan begeleiding door een ervaren arboprofessional die tevens opgeleid en werkzaam is als coach.

Spiegel

Als arboprofessional houden we anderen graag de spiegel voor en proberen we mensen in bedrijven daardoor in beweging te krijgen. Maar onszelf de spiegel voorhouden is een stuk lastiger. Want net als onze klanten hebben ook wij onze ‘blinde vlekken’.

Camina’s Annemarie Timmermans is graag die spiegel voor jou. Respectvol, integer, met humor kijkt zij met je mee mee naar wat je anders wil gaan doen en helpt zij jou een weg te vinden die er voor zorgt dat je daadwerkelijk en met plezier voor zowel jezelf als je klanten het verschil kunt maken.

‘Klik’

Wil je meer weten of eerst eens kennismaken? Graag! Want voor ieder begeleidingstraject geldt dat die spreekwoordelijke ‘klik’ er moet zijn, anders dan werkt het niet.

Bel naar 06-27011137 of stuur een bericht. Dan drink ik graag een kop koffie of thee met je.

Liever in een groep aan de slag of op een andere manier kennismaken? Ook dat kan natuurlijk.
Kijk dan bijvoorbeeld eens naar de volgende mogelijkheden: