15 januari 2015

Wat hebben een plofkip en veiligheid met elkaar te maken?

Mijn bedrijf heeft niet voor niets Camina. Wandel!  Stap voor stap naar veiliger en gezonder werken. En dat ‘stap voor stap’ is nu precies wat mij triggerde dit blog te schrijven toen ik een keer kip kocht bij de Jumbo….

Een extra sticker trok mijn aandacht: “Elk initiatief dat leidt tot meer dierenwelzijn is een stap vooruit. Dat geldt ook voor de nieuwe kip van Jumbo”, aldus de directeur van de Dierenbescherming. Prachtig! Hij is blij met deze stap, ook al is hun ultieme doel nog niet bereikt. Iedere stap is er één, en hij vertrouwt erop dat ook de volgende genomen gaat worden.

‘Dingen’ die fout gaan
Wat heeft een kip te maken heeft met veiligheid en het voorkomen dat ‘dingen’ fout gaan? Nou, het gaat niet om die kip, maar wel om het ‘stap voor stap’ naar iets toewerken.
Elk initiatief dat leidt tot minder ‘dingen’ die fout gaan, en daarmee bijdraagt aan een veiligere werkomgeving en minder faalkosten, is een stap vooruit.  U hoeft niet altijd grote en kostbare stappen te zetten om de veiligheid te verbeteren. Ook kleine stapjes maken het verschil en zijn vaak gemakkelijker te realiseren.

Stap voor stap vooruit
Stap voor stap u en uw bedrijf vooruit helpen. Afgestemd op uw vraag én uw mogelijkheden. U weet vast wel waarom u dat belangrijk vindt.

Benieuwd hoe wij u kunnen helpen?  Bel me voor een vrijblijvende afspraak: 06-27011137.

Blog