Voor bedrijven

Veilig werken staat of valt met veilig gedrag. Het maken van veilige keuzes, iedere dag opnieuw. Maar hoe leg je als directie en / of management de verbinding tussen de regels die op papier staan en de werkvloer? Hoe zorg je ervoor dat faalkosten verminderen of worden voorkomen?
En hoe zorg je ervoor dat medewerkers voldoende geïnspireerd en betrokken blijven om iedere dag te kiezen voor veilig gedrag?

Annemarie Timmermans, veiligheidskundige en eigenaresse van Camina, helpt u en uw medewerkers op een betrokken, integere en zorgvuldige wijze op weg naar veiliger werken. Medewerkers die ’s avonds met een positief gevoel over uw bedrijf weer veilig terug naar hun gezinnetje gaan. Dat wilt u toch ook?

Kijk voor meer informatie op:

Ieder bedrijf is anders. Wat voor het ene bedrijf werkt, werkt niet per sé  voor een ander. Daarom biedt Camina alleen maatwerkoplossingen. Wilt u weten wat Camina voor u en / of uw medewerkers kan betekenen? Bel dan naar 06 – 27011137 of stuur een email naar annemarie@camina.org. Ik kom graag bij u langs voor een vrijblijvend gesprek.